Welkom op mijn blog!

Gepubliceerd op 21 maart 2021 om 18:00

Wat leuk dat je de tijd neemt op een kijkje te nemen op mijn blog! Op deze blog wil ik jullie meenemen in het gebruik van technologie in de klas. Ik vind namelijk dat dit je onderwijs ontzettend kan verrijken! 

Waar ik ook over technologie op school begin, de reacties hierop zijn wisselend. De één is heel enthousiast, en de ander reageert afwijzend. Juist deze afwijzende reacties triggeren mij altijd. Ik vraag mij dan af waar deze afwijzing vandaan komt. En wat blijkt, veel afwijzend reacties komen voort uit onwetendheid of onzekerheid. Veel collega's willen best met technologie aan de slag maar zien simpelweg niet voor zich hoe zij dit aan moeten pakken. En juist daar wil ik mij voor gaan inzetten. 

Daarom ben ik deze blog gestart waarin ik een hoop collega's hoop te inspireren om hier toch mee aan de slag te gaan. Ik neem jullie graag mee in hoe ik technologie inzet in mijn onderwijs, en tevens in hoe ik de kinderen leer over alle technologie. Daarvoor ontwikkel ik lesmaterialen en lessen die jullie direct in de klas in kunnen zetten. Op deze manier hoop ik een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het versterken van ons onderwijs. 

De belangrijkste boodschap voor vandaag? Ga samen met je leerlingen op ontdekkingstocht en probeer dingen uit. Je zult verbazen hoeveel je voor elkaar krijgt samen met je leerlingen. Lukt het een keer niet? Daar leren we alleen maar van, en je kunt dan wel zeggen dat je het hebt geprobeerd! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb